torsdag 30 augusti 2012

Högtryckstvätt och Ernst-ifierat...

Det regnar ute...

Igår försökte jag tvätta trasmattorna som fanns här när vi flyttade in. Det gick sådär...


Ska ta mig an mattuppgiften i helgen igen och då med högtryckstvätt och lastpallar. (Tips från Kerstin) Det finns faktiskt ett klapphus, ett av fyra i hela Sverige (tror jag... eller så var det i Kalmar län...), i Kalmar. Där gick man och tvättade sina mattor och hade sig förr i tiden. Men jag håller mig på ön med mina mattor. På ön med högtryckstvätt.

När mattorna sedan är torkade ska det bli att göra en stor matta av tre mindre! Känns som något Ernst skulle göra... Men jag gillar ju Ernst så med lite mattvarp ska jag försöka få till en fin att ha i köket. Och sedan kanske en till att ha i matrummet.

Typ något sådant...

Hur som haver är jag innerligt sugen på att sätta igång inomhus någon gång! Speciellt idag när det regnar...
Jag har storslagna planer. Behöver bara få över C på min sida... Det handlar om väggmålningar i matrummet och i biblioteket. Och om byrålådor på väggarna. Jag vill börja NU!

Ok... lite får det vänta för nu blir det visst film och te. Avalon ska avverkas.

Fridens

2 kommentarer:

  1. Kul! Åh va skoj med allt innefix det blir ju mys att pyssla med i höst och vinter, väggmålning måste han ju säga ja till du ritar ju så fint!!Va sjukt jag har precis insett att jag lite hyllor men många av de andra och tänkt samma sak puss!
    /Brun

    SvaraRadera
  2. Great minds think alike, miss Brown :)

    SvaraRadera