fredag 19 september 2014

Höst, vykort, innerfönster och bebisgos förstås!

Vädret har inte kunnat vara bättre. Till och med lite för varmt fast det kanske man inte får säga. Och jag kommer väl få äta upp det om några veckor när det regnar och blåser... 

    
Hélène var ju på besök för ett tag sedan för att säga hej till lilla Rut. Hon sa hej till hedenhöskorna och hästen också och vädret var på topp redan då!
  
  
Kno har hängt med på promenader ner till sjön och runt åkrarna och Rut har sovit. Älskar förresten att pumpsäsongen är här! Kommer nog alltid fascineras över alla pumpor överallt på denna ö! Så roligt med pumpor!

  
Medan lilla hjärtat har sovit har jag hunnit fixa lite med min hobbyverksamhet, Eva Forssell ritar. Har tagit lite bilder på affischerna och Ruts rum fick agera "naturlig miljö". Vykort och A4-affischer har fått komma upp i butiken, evaforssell.tictail.com,  och ett eget instagramkonto, @evaforssell_ritar, har skapats. Kika gärna in!

 
Rut sover en hel del om dagarna.

Vykort med kräftskive- och skördefestsmotiv.


Och kalaskort! 

Det går ju med stormsteg mot höstmånaderna, trots att det är svårt att tro i den här värmen. Därför är det nu dags att se över innerfönstren. Förra året gjorde vi inget alls med dem utan mina kära föräldrar hjälpte oss bara att sätta in dem. I år ska de få färg, lagas lite och ses över så att de passar lite bättre. 

 


 
Måtta, dubbelkolla och hitta vilket fönster som ska vara var. Och sedan märka upp så det inte glöms bort förstås. Med en liten tejpbit på glaset och spritpenna så kommer vi ihåg! Banne mig!


 
Skrapa, skrapa, skrapa...

 
Nästa steg blir att måla!

    
Fönterfix är lite lagom ansträngande så en orkar mysa, gosa, gulla och pussa på det lilla livet. Mamma och pappa var på besök i helgen också så Rut fick mysa, gosa och sova länge, länge, länge i mormors famn också. I kväll kommer min syster Kajsa med döttrarna Alva och Edith med tåget för att hälsa på. Härligt mysigt!

 
Mormor och Rutan!

Fridens!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar