torsdag 2 oktober 2014

Way Out East och Skördefest!

Ännu en Way Out-helg har passerat! Rut har fått träffa mina fantastiska kvinnor till vänner, som ska lära henne allt de kan. Och det är inte lite det! I fredags, när det var alldeles kolsvart ute dök de upp i samlad trupp och en härlig helg kunde börja!

 
I väntan på finbesöket får en underhålla sig så tiden går. Hälsa på fina grannar...


...och rita klart oktober! En får passa på när Rut sover.

    
Under torsdagen drog årets upplaga av Skördefesten igång och Ölands första, men inte sista, bokmässa besöktes i Borgholm! Jag och Rut fikade lite efter bvc och gick sedan till mässan. Vi kom hem med en bra och informativ bok om hur familjer kan se ut och hur barn kan bli till. Kan varmt rekommendera Familjeboken!

    
Sedan kom äntligen finbesöket! Från norr och från söder!

    
Och lilla Rut fick träffa sin tanter för första gången.

    
Eftersom det var skördefest på hela ön tog vi under lördagen en tur söder ut. Öland bjöd på finfint skördefestväder. Vi for till Capellagården, Vickleby och sist, men absolut inte minst, till Triberga och Oldergården. Himla fint överallt! Sofie inhandlade pumpor och grönsaker, som kommer räcka till jul. Minst!

    
Helgen med gänget bjöd på mycket prat och skratt och eftersom vi har en konstapel i gänget utmanades hon av Becka och Ida för att hon skulle ta polisgrepp på dem. Tydligen var det ingen utmaning och de båda "brottslingarna" gav sig fasligt snabbt, kvidandes, "det gör ont!" varav Sofie menade att hon inte ens tog i... 
Från förlossningsberättelse utan omskrivning till polisgrepp, det sammanfattar helgens samtalsämnen ganska bra...

 
De fina tanterna hade med sig en finfin present till Rut. Ett eget träd, som ska växa upp tillsammans med henne. En astrakan! Medan vi flickor tog en promenad grävde Christian ett hål för trädet. Strålande samarbete!

    
Det hälldes i jord, rätades upp och vattnades massa!

 
Så var helgen över och vi sa på återseende! 

Tack kära vänner för en finfin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar