fredag 22 februari 2013

Stiltje, stiltje, stiltje.

Under februari har vi gått i ide på något sätt. Dagarna har passerat men vi har egentligen inte gjort något som fört arbetet framåt. C har visserligen spenderat en helg, kanske två, med att riva ut gammal halm och skit, men annars har det varit oerhört stillsamt. Det känns lite som vi bara väntar på att solen ska titta fram på riktigt så man tydligare kan se ljuset i tunneln. Visst, vi har planerat en hel del. Det är ju ändå mycket på gång detta år! Nedervåningen ska komma på fötter och festlokalen ska få ett golv så fötter kan dansa på det. Tapeter har stötts och blötts och färgkoder har kollats upp. Oenighet råder fortfarande kring val av färg i hallen (men jag har vunnit och det kommer bli strålande. Lita på det, C!) 

Nu far C strax upp till Stockholm för att sedan ta sig vidare, tillsammans med bror Patrik, till Dalarna. På söndag ska de nämligen ta sig runt 9-milarundan. Själv har jag införskaffat mig popcorn och helgen, isolerad på ön, är på så vis räddad! Det blir jag, popcornen och lite ritande.

Nästa vecka ska vi allt komma igång med lite aktiviteter så skutan går framåt!  Tills dess tar vi det lugnt och kanske lyssnar på lite First Aid Kit. På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar