måndag 11 mars 2013

Kära C:s överraskningsfest!

Vilken helg! C hade tänkt ta sig en lugn fredagskväll och sedan såga lister och så på lördagen och söndagen. Men tji fick han!
Kl 18.15 öppnade C dörren in till vårt vardagsrum och blev halvt ihjälskrämd av vänner, från när och fjärran, som stod i mörkret med tutor och hurra-rop. När chocken lagt sig kunde han njuta av mat och godsaker i mängder. En mycket mysig, men otroligt blåsig helg, bidde det och kära Emy, Pelle och Katarina hängde kvar ända till söndagen.

Tack alla för att ni hjälpte till och hålla det hemligt in i det sista och för att ni kom och firade min härliga 30-åring!


Klockan 07.40 lämnade jag C vid jobbet. Ovanligt tidigt, vilket gjorde att jag handlat färdigt på Coop redan 08.20... Det bidde god-frukost tillsammans med byggjobbare och pensionärer på fiket i Giraffens köpcentrum.

Klockan 10 öppnade Systembolaget, som jag väntat på, och dagen kunde fortsätta. 
Lite öl till födelsedagsbarnet skulle inhandlas i all hemlighet.

Sedan var det bara att fara hem igen, eller som C trodde, ha otroligt mycket undervisning hela dagen - så det kommer vara svårt att ringa mig och jag kan absolut inte åka hem tidigare än kl 17.20. Istället för undervisning fixade jag pajer, hallongrottor, tårtor och städade lite och vilade lite innan det var dags att hämta den ovetande C utanför jobbet.

Kno var med såklart och systrarna höll sig undan alla läskiga människor.
(Bild stulen av Elin Johanssons Instagram)

Efter chocken och lite paj blev det efterrätter och tårta med 30 ljus i. 
(Bild stulen av Simon Cederholms Instagram)

En strålande helg!
Tack!
2 kommentarer:

  1. åh låter underbart!! Bra kirrat Eva!
    Kram Hélène

    SvaraRadera
  2. Sitt kvar i bilen

    /Pelle

    SvaraRadera