torsdag 4 juli 2013

Festlokal, tennis och hot...


Det är nu en månad, minus en dag kvar(!), till den stora festen och tittar man in i ladan nu kan man undra hur man ska kunna ha en fest där… Men. Per-Åke, är på det! Christian har varit flitig och grävt lite hål för att kunna sätta ner plintar och igår hjälpte jag till också (efter att jag målat sista listen!) Fasen, vad mycket sten det finns inne i ladan… Hugaligen! Men det ska nog bli bra! Bilder kommer men just nu är det inte så mycket mer att se än ett mörker och massa jord...

I helgen lämnade C gården för lite bankörning och jag fick istället besök av mina favoritskåningar!

Det blev spännande timmar vid tennisbanan, då Jacob spelade tre matcher (varav de första två var långkörare á la 2,5 timmar!). Lite grillat, indiskt, mys framför film och en Ölandsroadtrip hanns med innan vi sa adjö.

Vädret var sådär. Ibland sol ibland läge för filt.

Trots kyla var det två stycken, som insisterade på glass båda dagarna vid tennisbanan.

Syster Kajsa och Abbe var med såklart...

... och Kno och Kotte, eller vad nu trollet hette.

Efter två segrar bidde det indiskt!

 Hela söndagen gick vi och funderade vad sjutton det var vi hade druckit?! Först var det gammal mjölk i ny förpackning och sedan, i den nya mjölken vi öppnade: detta! Små yngel? Aliens? Efter en hel dag av undran kom vi på att det var små frön, som ramlat ner i koppen, från mina vissna blommor i köket. Puh!

Och igår, när jag kom hem hade jag fått ett hot brev… ”Dina handlingar får konsekvenser”… ”Vi vet var Norpan bor”. Herrejesingen! Ikväll ska jag packa för en helg, som jag inte vet någonting om, för imorgon 13.56 sätter jag mig på tåget mot Stockholm. Skitläskigt! Och otroligt roligt!


Fridens och på återseende! 
(Tror jag. Om jag kommer tillbaka i ett stycke...)

2 kommentarer: