tisdag 14 februari 2012

Tack för knut-hjälp och en andra andning...

Tack snälla ni som tipsade om, och ville hjälpa till, att hitta plank till knutarna! Som tur är har det löst sig med lite tankeverksamhet både från byggarnas och från vårt håll så det ska nog bli bra till slut. Men stort tack för supporten!

Vi har kommit in i någon sort andra andning, vilket kändes i morse när väckarklockan ringde…, så vi for ut till gården igår kväll efter jobbet. C murade en andra omgång och jag tog bort all färg jag råkat måla på kaklet när jag målade taket i badrummet. Vi behövde åka till tre ställen för att hitta den ultimata färg-på-kakel-borttagningen. Beijer vågade inte tipsa om något lösningsmedel så de hänvisade oss till Kakelcenter, som tyckte att det borde vara en målartvätt vi skulle ha och hänvisade oss till Färjestadens lilla Coloramabutik. Den snälla gubben där gav oss det bästa: ett litet rakblad för 15 kronor. Genialiskt!

Därefter följde första strykningen av kökstaket. Tänk vad lite färg gör skillnad!
Vad är det? Går det att äta?

Bäst att försöka oskadliggöra den...

You´re going down, boy!

Så där ja! Mission completed!

2 kommentarer:

  1. Ni är helt fantastiska och grymma! Ska bli så spännande att få se ert ställe i verkligheten sen! Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Skillnaden mellan praktiker och teoretiker, den gamla gubben hade förmodligen faktsik jobbat med att måla medans de andra jobbat/jobbar med att sälja. Du borde lista "bra att ha" ställen och människor.

    SvaraRadera