måndag 20 februari 2012

Tretex och lite läskiga historier...

Söndagen inleddes, efter att ha släppt Becka vid stationen, med shopping på Bauhaus och sedan uppsättning av tretex-skivor i köket. Det var lite klurigt att förklara vad för några skivor vi ville ha på Bauhaus men tillslut kom de fram till att det var sådana man gjorde anslagstavlor av… Väl ute på gården satte C igång med att skruva upp skivorna. Det är en sjärnhimmel av skruvar i köket just nu. De ska så småning om  täckas med "utslätande" tapet.


Måtta, måta, måtta och mäta...


"Foder" runt dörrarna sattes upp också.

Själv fortsatte jag Beckas arbete med hall- och badrumstaksmålning och gav mig även på att måla badrumsfönstret och dörr med dörrkarm.

Ena delen är färdigmålad den andra får vänta med att bli målad tills det blir varmare ute. Tänk att något kan se så vitt ut men sen när man jämför är det mer gul-dassigt...Klockan 15.00 spatserade vi över till Sven och Kerstin och vräkte i oss god gryta och god rulltårta. Vi hade förvarnat Kerstin innan denna gång att vi kanske inte skulle hålla igen portionerna. Det Var himla trevlig och gott, som vanligt! Vi fick med oss en bok och lite broschyrer om Långlöts socken och lite rysliga historier mord och om brudpar som gått ner sig både här och där och framför allt i kärret bakom deras hus… Hugaligen… Det hjälpte inte sömnen av att jag senare på kvällen läste i Theorins Skummtimmen

Adjökens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar