måndag 22 oktober 2012

Röda faran är hemma igen!

Vår älskade bil är tillbaka hos oss igen! Vi lämnade ett varmt och soligt Öland i lördags och kom på eftermiddagen till ett spöregnigt Stockholm. Men bilen var klar och redo att följa med söderut igen.
Kno var med som vanligt.Jag roade mig resan upp med en ny app... Det går även att spela in små filmer vilket är mycket roligt. Extra roligt blir det när man kan skicka filmerna till en kär vän, som heter Becka, och som, i sin tur, skickar likadana filmer tillbaka!


Vi passade på att våldgästa en annan Erik, som inte har en båt, med fika och sedan fara ut till bror Per med familj för delikat middag, konsert med Eric Saade och jobbig film (komedin Bröderna Karlsson som framkallade en konstant klump av ångest och pinsamhet).

Eric Saades Popular fick Melker att tappa kontrollen över sin kropp.

Eric Saade är bra.

Söndagens väderleksprognos lovade uppehåll och vädergudarna höll vad de lovade. ”Det är inte så mycket vi ska ta med oss” sa vi när vi körde ut mot Stuvsta och C:s farföräldrars lägenhet… Ett antal timmar senare började vi resan söderut med en proppfull bil och ett proppfullt släp…
Allt från en bowlingkägla till
ytterligare en kökssoffa fick följa med...
Det har blivit en del sådana här turer de senaste åren men nu får det allt vara nog för ett tag. Själv konstaterade jag än en gång att jag aldrig ska flytta från ön. Man kanske till och med ska begravas på baksidan under ett äppelträd? Som Johan Theorins karaktär Backman i en av de kusliga novellerna i På stort Alvar

Fridens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar