måndag 29 oktober 2012

Stenmjöl i påsen...

Det har varit fantastiskt väder i helgen! Åt till och med lunch ute i lördags (ok, vi hade ytterkläder på men ändå!)

Kaffetåren i solstrålen!

C:s lillasyster har besökt oss i helgen och vi har lagt den sista stenen vid, vad som kanske kan bli, "hönsgården". Där ligger stenarna lite mer grovt men med lite stenmjöl på det så ska det nog bli bra för människor, hundar och kanske höns.

Kno i sin vinterjacka (inhandlad på fina Pet Shop Boys i Hamburg) 
som han nu behöver då han är... snaggad...
Och grunden till vad som, kanske, kan bli hönornas tillhåll.

Springorna mellan de utlagda kalkstenarna har fyllts med stenmjöl från grinden och upp mot huset. Vi vattnade sedan lite så det skulle rinna ner och sätta sig. Sen var det dags att borsta bort det som var överflödigt. Blev inte alls dumt och var inte lika jobbigt som jag hade förväntat mig att det skulle vara. (Efter en del målning och tapetsering har jag möjligtvis blivit lite svag och... bekväm?!)
 In action. Med stenmjöl.
Hur som haver så bjöd helgen även på stenhämtning, promenad i solen, lite tennis, grillning vid sjöbodarna och en hel del film. (Kan varmt rekommendera Margin Call. Rafflande på gränsen mellan drama och thriller om finanskrisens begynnelse.)
Nu väntar en lite varmare vecka, enligt smhi, och den veckan bjuder även på besök av kära mamma, pappa och Thea och kanske även Helen! Och lite målning och byggande av köksö ska också avverkas...
Fridens gott folk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar