måndag 24 juni 2013

Arbetsläger/Midsommarfirande

Alltså! Man kan bli rörd för mindre! 13 tappra vänner dök upp lagom till sillunchen på midsommarafton. De hade icke blivit avskräckta för inbjudan till "Arbetsläger/Midsommarfirande".
Efter en lunch med sill, paj, sallad, lite öl och liten snaps så svirade vi om och drog in i den mörka ladan (lagom när solen tittade fram och värmen vreds upp till högsommartemperatur).
Efter ca 2,5 timmar var ladan betydligt mer städad än den var innan och, efter lite uträkning och vadslagning,  konstaterade vi att vi städat ur 3,5 kubikmeter antikt bajs! Inte illa!

3,5 kubikmeter antikt bajs i en överlastad släpvagn samt tappra jobbare.
 
Den lurviga damen, som lyssnade till Trassel, hängde runt på gården till knos stora glädje (inte lika stor glädje för damen, som aldrig fick vara ifred för pojkspolingen...)

Efter det for vi i till Bjärbybadet för tvagning. Kallt som attan men det schamponerades och tvålades in kroppar ändå! Alla badade. Alla. Till och med C!
 
Efter det smutsiga jobbet trängde vi in oss i några bilar och for till badet.

 

 
Efter badet följde grillning, lite dans, lite eftersök efter saknad gäst, diskussioner om huruvida Rachel Weisz verkligen är med i About a boy (det är hon) och lite mer jordgubbstårta.
Tack alla fina vänner som kom och hjälpte oss! En blir allt rörd!

Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar