onsdag 4 juni 2014

Ett litet sovrum, en liten byrå och en liten skinnväst...

Det lilla sovrummet har nu börjat möbleras! För två år sedan var jag på biblioteksdagarna i Norrköping och hittade en mycket liten, men mycket rar, byrå på en loppis. Den fraktades sedan hem på tåget och har nu, äntligen, fått sin plats i huset. Den ska snart fyllas med små, små kläder!

 
Väldigt liten...

När vi kom hem igår hängde något bekant i hallen. En skinnväst, i storlek väldigt liten, som vi skojade om på hemgårdens loppis, hängde på en galge i vår hall. Kerstin, vår granne, tyckte visst att vi skulle ha den... Chippen var inte jättenöjd och den var lite för liten för Christian. Men fasligt rar är den trots att den kanske mer är charmig än fin. Med broderi, som tyvärr inte syns på bilderna.

    
 Stackars kno...

Imorgon får vi finbesök under långhelgen! Mamma och pappa anländer och kommer få premiärbo i det gula rummet, som blev klart igår! Med sig har de en drejskiva, som ska få bo hos oss, Åkarn (en åkergräsklippare, som ska gå varm i helgen) och kanske denna 60-tals pärla (om den får plats i deras bil), som pappa hämtar i Nässjö i eftermiddag. Blocket är bra grejer! 

 
(bild från blocketannonsen)


Fridens och på återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar