söndag 29 april 2012

Se handen i arbetet, se handen i arbetet... Det ÄR meningen...

I helgen har jag och knoen hängt bara han och jag. C har varit i huvudstaden så vi har fått underhålla oss själva.

Vi har gått långa promenader i solen, kaklat enligt devisen att man ska "se handen i arbetet" (dvs, det bidde kanske lite vågigt och när jag var nästan klar insåg jag att jag använt den nya kakelsågen som en vanlig kakelklyv... Men, men...)
Nu ska kakelmassan härda till imorgon och då blir det fogning!

Nu gosar jag ner mig med Chippen, en god bok (bokcirkelns Korparna av Tomas Bannerhed) och en kopp kaffe. Ikväll får vi återse kära C igen! Tjoho!

Här kommer lite bilder från helgens aktiviteter (i en icke kronologisk ordning för blogg-appen kan inte sortera...).

3 kommentarer:

 1. Oh! Fint. Jag har också en sån där kaffeburk, fast grön.. Vad tycker du om Korparna btw? Jag har börjat, men kommit av mig lite..

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag tycker faktiskt den är helt ok. Har fått en lite läskig känsla av den, som om det kommer hända något hemskt, fast att jag egentligen inte tror att det kommer hända något läskigt. Den känns lite mystisk. Men jag har mer än halva kvar. Har du kommit till han den äckliga med kon? Huga!
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag hade inte fyllt i att bloggen skulle säga till mig när du svarade. Dumt! Men nu kom jag på att jag skulle kolla. Jag har inte kommit så långt som till kon, men håller med om att den känns lite illavarslande och mystisk. Ska fortsätta så fort plugget är klart första juni! Lycka till med skrubbandet!
  KRAM

  SvaraRadera