tisdag 17 april 2012

Stockholmshäng med Batra

I julklapp fick vi, av Cs syster Sandra, biljetter till David Batras föreställning om arga lappar. Nu i helgen var det dags! Vi lämnade Öland på lördagsmorgonen och solen sken, det var vindstilla och 7 grader varmt. Vädret var fint nästan enda upp till Nyköping. Sen kom vintern... Fy! Hade inte skor för en decimeter snömodd…
Vi svängde av mot våra gamla hoods, Midsommarkransen, och köpte med sushi och hälsade på kamälgen, som blivit påskfin. Därefter for vi hem till Patrik och Jenny för lite tvillinghäng innan det var tid att fixa sig inför Batra.

Snöslask i Kransen!

Icke bra skor för detta väder...

Kamälgen i Midsommarkransen!

Tage och Tyra!

Vi möttes upp igen, lite senare, vid Helenes krog vid Mariatorget för att äta god fisk- och skaldjursgryta och sedan skratta så man fick ont i kinderna av Batra. Därefter följde drinkar på Rival och sedan färd till Stuvsta där natten spenderades.

Söndagen bjöd på knyt-brunch hos Patrik och Jenny igen och denna gång dök även Anna och en sliten Mattias upp (det var svensexa kvällen/natten innan). Himla gott och fint var allting och det dröp av vitlök! Himelskt!
Nere i tuben mot Solna!

Kära Anna var på plats!
  
Tage har missat munnen... Men bara lite...

...Tyra också...

Patrik och Jenny fixar krubb!

Knoen var med! Som vanligt.

Världens brunch med ägg och bacon, vitlöksfrästa champinjoner, pastasallad, hoummus, tzatziki, hembakat bröd, ostar... Ljuvligt!

Och fin dessert för att toppa allt goda!

Som ett sista stopp for vi förbi familjen Nyström junior i Tyresö och där blev det mer gott; kaffe och påsktårta. Maja, Märta och Melker var gulliga som vanligt och Märta, som slagit ut lite tänder och fått några lösa efter en lekplatsolycka, var vid gott mod. Med en påse med inredningsmagasin, som Kristina plockat ihop, började sedan den långa resan söderut mot Öland.
Under helgen har även kära Becka bokat in mig och henne själv på flyget mot Ida W i Bristol! Sista helgen i juni far vi! Tjoho!


Allt gott kära vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar