fredag 1 juni 2012

En märklig morgon...

Klockan 07.20 knackade det på dörren. Det var sotaren! Han hade visst bestämt träff med Bosse klockan 8 men hade dubbelbokat sig så han dök upp redan 07.20… Och ingen hade meddelat oss om att de skulle komma överhuvudtaget. Men där var han i alla fall. Efter 10 minuter var han klar och han var himla trevlig och glad och sa:
- När jag kom hit första gången tänkte jag att de där ugnarna är bara att plocka ner. Men nu är de ju jättefina och alldeles godkända!
- Himla bra, sa jag.

Sen kom Bosse, som åkt från Nybrotrakten (ca 10 mil enkel resa) klockan 8 för att träffa sotaren, som då hunnit åka. Så Bosse fick plocka ihop sina grejer och åka hem igen… Han var dock nöjd ändå och de eldningssäkra skivorna, som vi skulle sätta upp bakom ugnen, kan vi lämna tillbaka för de behövdes inte! Det var nämligen hela 12 centimeter mellan ugn och vägg och det räckte till och blev över! Hepp! Så nu kan vi börja elda!

Allt detta förvirrande med sotaren, som dök upp och åkte, och Bosse, som fick vända om, gjorde att jag glömde ställa väckarklockan till C, som hade lite sovmorgon idag… Det resulterade i att han fick en ofrivilligt lång, väldigt lång, sovmorgon… Ops!

Nu vankas lite inhandling av mat till helgen och en tripp till IKEA.

Snart kommer gänget från Solna!

Här kommer lite roliga, morbida Stenmarks strippar i brist på annat.
 Men det är inte fy skam det heller!Fniss och adios amigos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar