måndag 8 april 2013

Grinig lördag med bra avslut

Oj. Denna helgen bara rusade förbi. Vädret var härligt och humöret var ok. Lördagen gick åt till att åka fyra vändor till tippen. Då var humöret dåligt. Irriterat fyllde vi släp efter släp med halm. Katterna och kno var de enda som var på bra humör. Kno fick pannkaka och hänga med till tippen och och systrarna fick vara ute för första gången sedan de kom till oss! Vi konstaterade under lördagen att vi aldrig mer, även om de har bättre öppettider på lördagarna, ska åka till återvinningscentralen i Kallegutta. Det är inte värt det för de är verkligen inte trevliga (killen med långt hår är undantaget som bekräftar regeln). Återvinningscentralen i Färjestaden däremot! Det är som natt och dag. Där får man hjälp om man har frågor, får ett trevlig hej och de har lösningar! Heja återvinningscentralen i Färjestaden!

Bra start: pannkakor, smothies och kaffe!

Lördagen började med pannkaksfrukost för att överleva tippen och ladan.

Så, nog om det. Efter alla lass fick vi härligt och uppmuntrande besök av familjen Amlqvist! Det grillades och kördes bilbana…

Christians gamla elektriska bilbana byggdes ihop och den funkade

 Det var knappt så att att lille Axel fick vara med...


Söndagen bjöd på konstigt väder, vårpiff av cyklar och skrapning av tak, i vad som ska bli matsalen. Nu är vi igång i det rummet också! Mer bilder från den otroligt spännande aktiviteten, takskrapning, kommer senare.
Fridens i vårsolen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar