tisdag 29 november 2011

Lyxigt med vänner

I helgen har vi njutit av goda vänner och lyx på hotell! I fredags for vi upp till huvudstaden alla tre och checkade in på Scandic Park vid Humlegården!
Vi bodde i ett av hundrummen och där välkomnades vi med hundskålar, en filt på golvet till Chippen (som dock struntade i den och istället vältrade sig i de nya, rena lakanen) och massa rivmärken på insidan av ytterdörren…
Så här glad blir man när man får hänga med och bo på hotell!

Mitt hjärta smälte en aning när det var så fint ordnat. (Det var innan jag såg de lite sorgliga rivmärkena efter lämnade hundar...)

Det blev en helg i glada vänners lag med öl och paella på fredagskvällen, glögg/inflyttningsfest på lördagseftermiddagen och midsommar-/jul-/nyår-”Sofie-kom-in-på-polishögskolan-fest på lördagskvällen. Helgen avslutades med lunch hos Patrik och Jenny och häng med knattarna Tyra och Tage samt ett hej till Cs farmor. Tack alla för allt! En himla trevlig helg!

Nu har allt, inklusive lampor, lämnat linköpingslägenheten. Är lite mörkt men på onsdag får jag flytta in till Ida och Jocke! Och idag ska det sista av flyttstädningen göras och frysen frostas ut. Är fortfarande helt grön om ena handen efter en överdosering av wc-anka... Undrar dock hur besiktningen ska gå till eftersom lägenheten är väldigt mörk så här års efter jobbet... Med ficklampa?

C har förresten lovat att förse mig, och er, med bilder från gården nu under veckan. Det har tydligen hänt fasligt mycket och de är så förbenat snabba på att bygga. Inte klokt så spännande! Längtar till i helgen då det äntligen är dags att fara dit igen!

Nästa gång vi hörs utlovas bilder från C!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar