torsdag 29 december 2011

Efter regn kommer sol!

Bakslag behövs så man uppskattar allt i slutet. Typ. Vårt badrum på övervåningen är till för de sju dvärgarna fast de får bara gå in en i taget för det är inte särkilt stort… Nä, skämt och sido. C ringde igår och var upprörd. Det vi befarat hade blivit sanning. I och med isoleringen krymper huset, något som vi har oroat oss för tidigare, och nu visade det sig att det stora, härliga badrummet på övervåningen knappt syns för att det är så litet! Efter hårrivning, frustration, nervösa skratt och irritation över de som gjort ritningen (inte vi faktiskt), så samlade sig C för att ha möte med byggnissarna idag på morgonen. Han är bra på sådant. Fast än att han inte tycker om det så är det mycket bättre att han sköter sådana samtal än jag. Jag är helt enkelt för mesig och C är himla skarp! Heja C!


Spatiöst... Eller inte.

Nu är i alla fall tongångarna på bygget bättre och vi känner oss gladare också nu när det, typ, är ordnat. Badrumsväggen mot hallen flyttas ut och lite väggar flyttas runt så planlösningen blir kanske inte vad den kunde blivit om man tänkt efter en, två... sju gånger i början men den bli bra och det är väl bra det.
Så imorgon far jag och Chippen ner mot Kalmar och kära C för att nyårsjobba. Eventuellt är vi uppe till tolvslaget, eventuellt somnar vi efter en pizza kl 22. Det kommer ett nyår nästa år också tror jag…

Ha det fint! Och ta ett äpple vid tolvslaget för då får man ett friskt nytt år och det vill man ju ha!

3 kommentarer:

  1. Tänk, nästa år lärni fira i det nya mer färdiga huset:)

    SvaraRadera
  2. Våga vägra nyår.. ;-) Snart är ni igenom det värsta och kan njuta av morgonkaffet på gården!

    SvaraRadera