lördag 31 december 2011

Nyårsafton!

Inte kunde man tro att det var slutet av december när Kustpilen drog fram genom Östergötland och vidare till Kalmar i fredags. Det var plusgrader och varmt...


Men hur som haver så var det ju faktiskt nyårshelg men det blev mer en liten lyxig arbetshelg för oss istället. Nästa år, kära vänner, vill vi mer än gärna fira med er eftersom vi var lite tradiga detta nyår.
I lördags, självaste nyårsafton, drog vi oss och chillade och lämnade inte Kalmar förren kl 12. Väl ute gick vi som vanligt en "vad-är-nytt-runda". Badrumsväggen har de redan flyttat ut och de flesta innerväggar är nu uppbyggda på övervåningen. Ballt!

  

Vi plockade ett lass med skräp som jag ska köra till tippen på måndag (jag är ledig då!) och började då att fundera på vad f*n som hänt med våra takkupor. De ser inte ut som ritningen... Suck! Ännu en sak som suger energi... Dock fick vi klartecken ganska snart vad som hänt med kuporna och pytteföntret ser pyttit ut för at det skulle vara isolering över... Kunde de kanske berättat... För ser det inte ut som på ritningen blir man ju orolig, speciellt vi som inte är några gamla rävar i branschen och som byggt massa hus innan.


Ser kupan lite på håll... Sen ska den målas om några år.


När vi tagit oss in för lite tapetrivning dök Hanna och Zelda upp med godis. Hanna hjälpte till en stund och sedan lämnade vi henne att fira nyår med hunden i byggarnas barack. Zelda gillar, milt sagt, nämligen inte fyrverkerier.
Nyårsafton spenderades i lyan i Kalmar med skagentoast, utskuren biff med kantarellsås och ostkaka från Brostorp. C tyckte inte att pizza dög som nyårsmat. Kl 23.40 fällde vi in hovarna och tolvslaget firades slumrandes i sängen.Gott nytt från badrockarna!

Utskuren biff, kantarellsås och rotfrukter i ugn!

Ostkaka från Brostorp till efterrätt!

Chippen fick också utskuren biff. Han njöt dock inte lika mycket och åt upp på två röda...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar